Det är alltid vinter någonstans på jorden och därmed finns alltid ett behov av världens bästa multifunktionella underställ! Så enkelt uttrycker Anna sitt arbete med varumärket Eivy. Men bakom det enkla uttrycket finns år av idogt passionerat arbete.

Idag träffar vi Anna Vister och får oss en fantastisk ’founder story’. Vi får följa med Anna från starten av hennes entreprenörresa till idag där Eivy är ett globalt erkänt varumärke med unika uttryck och starka, sanna värderingar.

I samtalet delar vi kunskap om

  • Hur intuition spelar roll när man är tidig med en idé
  • Länken mellan minimalism, hållbarhet och konsumtion
  • Hur man kan skala flera intäktsströmmar samtidigt

Psst! Det här samtalet ingår i en serie med fem samtal där vi tillsammans med Almi utforskar framtidens entreprenörskap! Vi utforskar vad är framtidens entreprenörskap? Vilka egenskaper och förmågor blir viktiga? Om du tänker på en typisk entreprenör – vad tänker du på då? 

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Ett jätteviktigt samarbete med Almi

Vi gör den här samtalsserien på fem samtal tillsammans med Almi. Vi bestämde oss för att göra det tillsammans efter att vi funnit att den nuvarande bilden av VEM som är en entreprenör, VARFÖR man är en entreprenör och HUR man är entreprenöriell varit onödigt snäv!

Tillsammans med er som lyssnar utforskar vi framtidens entreprenörskap tänker vi.

Vi vill genom den här samtalsserien försöka bredda bilden av entreprenörskapet. Vi gör det genom utforskande samtal om förmågor, drivkrafter och egenskaper hos människor vi tycker är väldigt entreprenöriella.

Almi är Sveriges mest aktiva företagsutvecklare. De utvecklar företag, och därmed människor, genom företagslån, riskkapital och affärsutveckling för växande företag.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal med nordens ledare, tänkare och kreatörer om framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg