Förmågan att refokusera. Att kunna omtolka och omförstå, att kunna blockera yttre brus och hitta inre styrka för att göra en ny ansats. Det är en av flera förmågor som Maria tycker har hjälpt henne i hennes liv. Vi håller med. Och tänker att hemligheten till att göra en framgångsrik förändring är att just fokusera din energi på något nytt.

Lyssna gärna när vi bjuder in Maria till samtal om länken mellan sport och entreprenörskap. Vi pratar om Life After Professional Sport, nya projekt och hur framtiden ser ut för Maria!

I samtalet delar vi kunskap om

  • Vikten av feedback
  • Refokusering och pivotering
  • Avgörande samarbeten
  • Mentala och fysiska muskler
  • Att vara i nuet

Psst! Det här samtalet ingår i en serie med fem samtal där vi tillsammans med Almi utforskar framtidens entreprenörskap! Vi utforskar vad är framtidens entreprenörskap? Vilka egenskaper och förmågor blir viktiga? Om du tänker på en typisk entreprenör – vad tänker du på då? 

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Ett jätteviktigt samarbete med Almi

Vi gör den här samtalsserien på fem samtal tillsammans med Almi. Vi bestämde oss för att göra det tillsammans efter att vi funnit att den nuvarande bilden av VEM som är en entreprenör, VARFÖR man är en entreprenör och HUR man är entreprenöriell varit onödigt snäv!

Tillsammans med er som lyssnar utforskar vi framtidens entreprenörskap tänker vi.

Vi vill genom den här samtalsserien försöka bredda bilden av entreprenörskapet. Vi gör det genom utforskande samtal om förmågor, drivkrafter och egenskaper hos människor vi tycker är väldigt entreprenöriella.

Almi är Sveriges mest aktiva företagsutvecklare. De utvecklar företag, och därmed människor, genom företagslån, riskkapital och affärsutveckling för växande företag.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal med nordens ledare, tänkare och kreatörer om framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg