Här i introavsnittet pratar vi om våra förväntningar och våra planer. Hur ska vi klara av att kapsla in bra porträtt av våra gäster? Hur gör vi för att få till schyssta och kunniga samtal? Vad är känslan nu innan då vi kanske för första gången kommer att få prata med Sophia the Robot?

Vi tar här ett par minuter och virvlar igenom gäster, AI, etik, robotik, smart data och som vanligt – framtid.

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunesandroid eller RSS! Prenumerera gärna 🙂

Bisnode Unleashed 2018

Bisnode Unleashed är en inspirationsdag med fokus på artificiell intelligens, robotar och smart data. Vi gästas av bland annat Sophia the Robot som är världens avancerade humanoid och som väckt enormt medieintresse världen över. Nu besöker hon Sverige för första gången. Dessutom får vi ta del av färska trendspaningar från bland andra Ashkan Fardost, Fredrik Löfgren och Danica Kragic som alla tillhör Sveriges ”AI-elit”.

Den här podden

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Futurist och Digital Strateg på Esatto. Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Floating Spirits – When You Can’t Say Goodbye som vi tycker känns lite AI, robote och smart data helt enkelt.