Katrine Leyonberg utvecklar människor och företag på Almi. Hon träffar varje dag olika typer av entreprenörer som är på olika typer av resor. Och på olika platser på sin resa. När hon blickar framåt ser hon att det kan bli otroligt värdefullt att bredda bilden av entreprenörskapet.

I samtalet med Katrine går vi igenom flera av de drivkrafter, egenskaper och förmågor vi fångat upp från de fyra tidigare samtalen i samtalsserien om det breddade entreprenörskapet. Vi diskuterar varför vi tycker att de är viktiga och vad man kan göra själv för att utveckla sina egna drivkrafter, egenskaper och förmågor.

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Ett jätteviktigt samarbete med Almi

Vi gör den här samtalsserien på fem samtal tillsammans med Almi. Vi bestämde oss för att göra det tillsammans efter att vi funnit att den nuvarande bilden av VEM som är en entreprenör, VARFÖR man är en entreprenör och HUR man är entreprenöriell varit onödigt snäv!

Tillsammans med er som lyssnar utforskar vi framtidens entreprenörskap tänker vi.

Vi vill genom den här samtalsserien försöka bredda bilden av entreprenörskapet. Vi gör det genom utforskande samtal om förmågor, drivkrafter och egenskaper hos människor vi tycker är väldigt entreprenöriella.

Almi är Sveriges mest aktiva företagsutvecklare. De utvecklar företag, och därmed människor, genom företagslån, riskkapital och affärsutveckling för växande företag.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal med nordens ledare, tänkare och kreatörer om framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg