Idag pratar vi med Thomas Eldered som är executive chairman på Life Science investeringsbolaget Flerie. Thomas har mer än 35 års erfarenhet från olika befattningar inom internationell läkemedelsindustri och hjälper oss att förstå det framväxande globala Life Science landskapet.

Vi träffar Thomas i vimlet på North X Biologics konferens ”the future of advanced biologics” – där över 100 ledande personer inom life science-området globalt blev inbjudna att delta.

Vi delar kunskap kring

  • Läget inom Svenskt Life Science
  • Investeringar i hälsa
  • Framtiden för innovation inom Life Science

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg