I dagens avsnitt träffar vi Hans Gennerud på Gullers Grupp. Hans bjuder in oss i en värld där samhällsengagemang och affärsmässig framgång inte bara är förenliga, utan också ömsesidigt förstärkande. Genom att dela med sig av sina personliga erfarenheter och professionella insikter, målar Hans upp en bild av hur individer och organisationer kan navigera i dagens komplexa samhällslandskap med framgång och integritet.

Samtalet med Hans utforskar en mängd centrala teman; Från hans syn på ’skolgården’ som en metafor för samhället och platsen för interaktion och inlärning, till hur företag och organisationer kan bemöta de utmaningar och möjligheter som kommer med en alltmer polariserad värld. Hans erbjuder värdefulla insikter om balansen mellan att vara samhällsengagerad och att samtidigt bevara ett autentiskt varumärke.

Vi avslutar med en diskussion kring konceptet av ”Årets Samhällsaktör”, en utmärkelse som Gullers Grupp och Dagens Industri delar ut. Hans ger oss en djupare förståelse för vad det innebär att vara en verklig samhällsaktör och hur detta är mer relevant än någonsin i dagens samhälle.

Vi delar kunskap kring

  • Samhällsengagemang och dess betydelse för företag och individer
  • Ledarskap och dess inverkan på organisationskultur
  • Inkludering och respekt som grundstenar i affärs- och samhällsutveckling
  • Strategier för att hantera polarisering i samhället och affärsvärlden
  • Balansen mellan varumärkesautenticitet och samhällsansvar
  • Innovation genom mångfald och tvärsektoriella samarbeten
  • Framtidens organisationsstrukturer för hållbar samhällsutveckling
  • ”Årets Samhällsaktör” – vad det innebär och dess betydelse

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg