Vad är Serendipity Challenge och vad är Summit Stockholm? Vi gör ett s.k. introavsnitt inför dagens livepodd där vi pratar om våra förväntningar på dagen.

Idag livepoddar vi från Hotell At Six i Stockholm. Vi är på The Serendipity Challenge Summit Stockholm 2018 – en konferens om entreprenörskap, tillväxt, innovation, tech och startups. The Serendipity Challenge är en tävling men också ett event där vi tillsammans med väldigt många andra pratar om hur disruptiva teknologier skapar morgondagens samhälle.

Här träffas startups, företagsledare, politiker, tjänstemän och investerare i spännande paneldebatter, i finurliga matchmakings och i keynotesalen där de lyssnar till pitchar och vältaliga föreläsare. Målet för Serendipity är som alltid att ”skapa” lyckliga sammanträffanden – att generera serendipitet!

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunes, android eller RSS!

Serendipity Challenge

Serendipity Challenge är en årlig nationell tävling öppen för alla Sveriges entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas. Finalen i tävlingen äger rum under Almedalsveckan och samlar 50 framtidsbolag utav vilka “Årets startupbolag” och “Årets tillväxtbolag” koras.

På eventet Summit Stockholm träffas startups, företagsledare, tjänstemän, politiker och innovatörer och diskuterar just innovation, entreprenörskap och tech.

Den här podden

Det här är en podcast om digitalisering och framtiden – ett ämne i taget. Vi är i ett skifte – sannolikt ett av de större och snabbare skiftena Homo Sapiens upplevt. Det tycker vi på podden är värt att prata om eftersom summan av allt vi gör nu blir vårt samhälle imorgon. Bränslet till våra samtal kommer från Mats och Andreas dagliga arbeten.

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Anitek och specifikt skivan Mind Express i våra bakgrunder.