Vad händer med sex i framtiden? Hur ser fältet för sextech ut och finns det komplikationer med sexrobotar? Är det verkligen sexbranschen som ska digitalisera sexet – den är ju ganska kommersiell och sjukt ojämställd?

Vi tycker att man ska kunna snacka om sex på ett sätt som det förtjänar – precis som vi gör med luft, mat och vatten. Dvs som det basala behov det faktiskt är. Vi tror också att vi kanske kommer lite sämre sex innan det blir bättre.

I del 2 av vårt samtal om sexet kikar vi mer in i framtiden och borrar lite i de potentiella bekymmer och möjligheter som står för dörren (Del 1 hittar du här). Enligt organisationen Future of sex utvecklas #sextech idag inom 5 fält: (1) Remote sex, (2) Virtual sex, (3) Robots, (4) Immersive entertainment, (5) Augumentation – så vad bor det för överraskningar där?

Vi tror ju att digitaliseringen i allmänhet kommer driva oss in i en högst osäker terräng med enorma möjligheter men också en knippe hot. Vi tror DEFINITIVT att sex i kommer att åka på en disruption.

Säsongens sista stora avsnitt handlar om sex i framtiden.

Lyssna här

Vi pratar om

Den här podden

Podden är ett samarbete mellan Mats Björk och Andreas Killander som arbetar på Esatto samt Gullers grupp. De pratar slightly filosofiskt om digitalisering, nutid och vår digitala framtid ett ämne i taget. Målet är att diskutera summan av alla trender för att kunna klura på större skiftningar snarare än bara fiffiga koncept och ”det nya svarta”.

Tack till Gustav Grefberg för musik!