Vi gästas av Marcus Ericsson, Indy 500-vinnaren och racerföraren, som delar med sig av sina insikter om mental träning och dess betydelse i topprestationer.

Vi diskuterar de unika mentala utmaningar som elitidrottare möter och dyker in i världen av mental träning – en ofta förbisedd men kritisk komponent i topprestationer. Från användningen av visualiseringstekniker till utvecklingen av mentala triggers, undersöker vi hur Marcus har använt dessa verktyg för att nå framgång på banan.

Det här är en fascinerande inblick i hur mental träning kan förvandla inte bara idrottsprestationer utan också våra personliga och professionella liv. Häng med på en djupdykning i psykologin bakom topprestationer och upptäck hur mental träning kan vara nyckeln till att låsa upp din fulla potential.

Vi delar kunskap kring

  • Hur Marcus använder mental träning för att förbättra sin racingprestation.
  • Vikten av visualiseringstekniker i förberedelserna inför tävlingar.
  • Användningen av mentala triggers för att höja fokus och prestation.
  • Betydelsen av personlig utveckling och dess inverkan på både professionellt och personligt välbefinnande.
  • Hur mental styrka spelar en avgörande roll i att hantera press och utmaningar inom motorsporten.

Ps! Spana in Marcus egna podd – Viasat F1 podcast

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Mental träning för alla

Det här är en poddserie om mental träning för dig. Vi träffar huvudpersonerna från boken ”Mental träning för alla” skriven av Stig Wiklund och Olivia Åsberg. Tillsammans utforskar vi mental träning, mental hälsa och personlig utveckling genom samtal.

Serien tar fasta på Stigs omfattande erfarenhet som mental tränare och lyfter fram berättelser och insikter från boken. Här får du som lyssnar ta del av djupgående diskussioner om mental styrka, självkänsla och personlig utveckling, allt sammanflätat med praktiska övningar och värdefulla lärdomar från bokens medverkande.

Spana in boken Mental träning för alla : en bok för dig som vill må bra, utvecklas och prestera bättre

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg