Googlar du kompetensbrist får du över 100 000 träffar och i toppen ser du artiklar med ”alarmerande kompetensbrist”. Det verkar vara ett ord på mångas läppar! Men har vi verkligen kompetensbrist? Eller är det också brist på perspektiv? På nya idéer? På nya arbetssätt?

Hesam Kangarlou är affärsområdeschef för Teknik på Academic Work. Hesam och hans team är ambitiösa – och de har många idéer med mycket evidens på hur man kan hitta nya vägar fram i kompetensförsörjningen av tekniksektorn. Kort och gott kan ett omtänk kring kompetens i tekniksektorn skapa enorma möjligheter för oss i Sverige.

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Techarenan Summit 2023

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap.

De bidrar till positiv utveckling i samhället genom att främja och förena entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg