Förändringsresan från kontrollerande till stöttande ledarskap är tuff. Mycket ska falla på plats här. Feedbackkultur. Transparens. Att känna att man köper in på företagets dröm. Att känna engagemang.

Och gallupundersökningarna talar sitt tydliga språk här – engagemang är svårt!

Precis där verkar &frankly med deras superenkla verktyg. De katalyserar den kommunikation som behöver uppstå för att man ska vara välmående som verksamhet.

Vi pratar här med Mattias Egmar på &frankly om deras egna resa från startup till scaleup, vad de pysslar med och hur deras egna engagemang går.

&frankly är en av de tävlande i Techarenans entreprenörstävling 2019.

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Techarenan Almedalen 2019

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap som samlar nordiska framtidsbolag, etablerad industri, relevanta marknadsaktörer, beslutsfattare och politiker.

Vi är eventets officiella podcast.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg samt Anitek!